Newsflash

Met maar liefst 35 jaar bestaansrecht in ‘s Hertogenbosch op ons C.V. is het een feit dat we niet pas komen kijken. Maar dat neemt niet weg dat ook wij vernieuwend zijn en dus regelmatig met nieuws komen. Waar we begonnen zijn met de inkoop en verkoop van goud en sieraden, zijn we sinds een jaar of 6 ook gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van horloges in het luxe segment. Onze kracht als familiebedrijf zit hem dus in toewijding, ervaring en diversiteit.

Wij waarderen de kracht van een fysieke winkel, maar als ondernemer zien we ook de kracht en toegevoegde waarde van internet. Dat heeft bij ons geresulteerd in het oprichten van onze webshop www.juwelenplein.nl. Daarnaast hebben we ook een heuse online showroom voor horloges: www.luxehorloges.nl. Hierbij richten we ons alleen op horloges, iets waar iedereen wel eindeloos naar kan blijven kijken.

Niet alleen online houden we ons aanbod up-to-date. We bezoeken ook met regelmaat beurzen en leveranciers, om ons aanbod uitgebreid en uniek te houden. Met regelmatige bezoeken in zowel Nederland, als Italië en Zwitserland kunnen we rustig stellen dat we grensverleggend zijn, letterlijk!

 

juwelier den bosch

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops