Inkoop en verkoop

Al 38 jaar lang in- en verkoopt Pieter Jacobs Juwelier gouden sieraden en exclusieve merkhorloges. Daarnaast kopen we ook occasion sieraden in, zodat deze een nieuwe eigenaar krijgen. Elke week is het weer een verrassing wat er binnenkomt. Het zijn regelmatig unieke sieraden van verschillende merken, zoals Chopard, Cartier, Piaget etc. etc.   Bekende merken van horloges die we kopen en verkopen zijn Rolex, cartier, IWC, Patek Philippe, Jaegre Lecoultre, Omega etc. etc. We laten u graag een aantal van de occasion sieraden en horloges zien we die op dit moment op voorraad hebben.

De genoemde prijzen op onze website gelden bij bankoverschrijving en edelmetalen die voorzien zijn van officiele nederlandse keurtekens.

Occasion sieraden kopen of verkopen?

Interesse of wilt u zelf iets verkopen? U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de sieraden en horloges. We bieden altijd de scherpste prijzen aan met de inkoop en verkoop van sieraden. Doordat er elke week nieuwe sieraden en horloges worden ingekocht, rouleert ons assortiment wekelijks. Dit maakt ons assortiment dan ook zo uniek!

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops