Nieuw verschenen horloges

Nieuw verschenen horloges

Horloges zijn er niet alleen meer vanwege het functionele doel, een horloge is een verlenging van iemands karakter. Een horloge is dus ontzettend gebonden aan iemands identiteit en smaak. Daarom is het extra leuk om nieuw verschenen horloges extra aandacht te schenken. Want ook ons hart maakt steeds weer een sprongetje wanneer toonaangevende merken met een nieuwe lijn of type komen. Zo ook in het geval van Rolex en Tudor.

Rolex is al sinds jaar en dag dé marktleider op het gebied van statussymbolen. Daarom is het steeds ook weer zo bijzonder wanneer zij een nieuw horloge op de markt brengen. Wanneer het dan ook nog eens een horloge is ter gelegenheid van een jubileum, maakt dat de komst extra feestelijk. Vandaag lichten we de Rolex Day Date 60th Year Anniversary uit. De olijfgroene kleur van de kast is op zijn minst spectaculair en gedurfd te noemen. In combinatie met de whitegold of everose gold variant is het resultaat echt oogverblindend. Dit type horloge werd ontwikkeld om de 60e verjaardag van het Rolex type Day Date te vieren.

Ook Tudor kwam met een nieuw type horloge, de Pelagos LHD Left Hand Drive. Voor de insiders is al bekend dat dit type van Tudor als een echt duikers-horloge wordt gezien. Maar wat Tudor meer dan alles onderscheidt, is het feit dat dit horloge voor de happy few is bedoeld die linkshandig zijn. Jazeker, een speciaal ‘links’ horloge. Technisch gezien is dit het meest moderne duikershorloge, met case van 42mm een echt pareltje om uw pols.

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops