Blogs - Kerst sieraden






Kerst sieraden

Ben je al klaar voor het fonkelende seizoen van het jaar. De maand waarin we samenkomen, genieten van prachtige lichtjes, verrukkelijke wijn en heerlijk eten. Voor velen is kerst het hoogtepunt van het jaar, een tijd van gezelligheid en samenzijn. In dit feestelijke seizoen begrijpt Pieter jacobs als geen ander wat deze momenten speciaal maakt. Daarom bieden wij jaarlijks tijdens kerst een ruim assortiment aan schitterende sieraden. Deze ruime assortiment zorgt ervoor dat we voor ieder wat wils hebben ongeacht het budget. Want wat is er nu belangrijker dan het aanbieden van iets speciaals aan iedereen die je liefhebt tijdens deze betoverende kerstperiode?

 

De perfecte kerst sieraad

Tijdens kerst is het eindelijk zover om alles lekker uit te pakken. Bij Pieter jacobs begrijpen we dat het nooit sprankelend genoeg kan zijn. Creeren van een Wauw-gevoel met onze schitterende kerst sieraden van gouden ringen, kettingen, colliers, armbanden, oorbellen tot bronzen hangers. Of je nu de voorkeur geeft aan geelgoud, roségoud óf witgoud. Bij ons is niks te gek en wij zorgen er atlijd voor dat we hetgeen kunnen aanbieden waar u naar zoekt.

Wil je je feestelijke look helemaal compleet maken, combineer het dan met een mooi horloge. Wist je ook dat de diamant solitaire ring en het tenniscollier absolute must-haves zijn voor de kerst? Maar waarom? Simpelweg omdat ze een extra dosis glamour toevoegen aan je kerstoutfit! Laat deze tijdloze stukken je laten stralen tijdens de feestdagen.

 

Kerstcadeau sieraden combineren

Welke kerst sieraden speciaal voor jou gemaakt zijn of écht bij jou passen. hangt puur van je outfit af. Het is daarom belangrijk om eerst te weten welke outfit je gaat dragen. Probeer dan ook de kerst sieraden die je wil dragen dan een beetje ingetogen te houden. Kies een eyecatcher sieraad en houd de rest van je outfit lekker simpel. Zo zorg je ervoor dat je mooie juwelen beter naar voren komen. Twijfel je nog? Bezoek onze juwelierswinkel in 's-Hertogenbosch, waar we samen kunnen ontdekken welke stijl écht bij jou past. 

Maak je klaar om te stralen tijdens deze betoverende kerstperiode met onze schitterende collectie kerst sieraden!

 

Kerst sieraden



 
-


BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze webshop hebben we de aflopen 10 jaar flink uit weten te breiden, een gegeven waar we terecht trots op zijn. Achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt aan de meest klantvriendelijke, online winkel. Om online het beste resultaat voor onze klanten te behalen, hebben we natuurlijk de nodige skills en ruimte nodig. Daarom hebben we tegenover onze eigen winkel een mooi en functioneel pand betrokken. Hier laten we dagelijks sieraden van hun beste kant zien en komen ze tot hun recht, door professionele fotografie. Ook ontvangen we hier onze klanten, worden de artikelen dagelijks bijgewerkt en verzenden we de artikelen die online een trotse en blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

MAAK EEN AFSPRAAK

MERKEN

Wij verkopen o.a. de volgende merken






Juwelier Pieter Jacobs door ProShops