Onze online showroom

Ook wij hebben het internet weten te vinden, of heeft het internet ons weten te vinden? Hoe dan ook, onze relatie met internet is meer dan uitstekend. Want met onze webshop www.juwelenplein.nl en www.luxehorloges.nl kunnen we een nog groter deel van ons klantenbestand naar wens bedienen.

Onze webshop hebben we de aflopen 10 jaar flink uit weten te breiden, een gegeven waar we terecht trots op zijn. Achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt aan de meest klantvriendelijke, online winkel. Om online het beste resultaat voor onze klanten te behalen, hebben we natuurlijk de nodige skills en ruimte nodig. Daarom hebben we tegenover onze eigen winkel een mooi en functioneel pand betrokken. Hier laten we dagelijks sieraden van hun beste kant zien en komen ze tot hun recht, door professionele fotografie. Ook ontvangen we hier onze klanten, worden de artikelen dagelijks bijgewerkt en verzenden we de artikelen die online een trotse en blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Graag laten we u ook kennis maken met het toegewijde team achter de schermen, zodat de door ons geboden service een gezicht krijgt.

Pieter, Donald en Chris zijn gespecialiseerd op het gebied van inkoop en verkoop van zowel sieraden als horloges in het luxe segment

Rianne is gespecialiseerd op het gebied van inkoop en verkoop van sieraden. Maar het oog voor detail wil ook wat, dus Rianne is tevens gespecialiseerd in etaleren.

Kay is verantwoordelijk voor de fotografie en het plaatsen van de artikelen op onze webshop. De kennis van Kay is onlangs flink bijgespijkerd door een uitgebreide cursus in Schoonhoven, om zo nog meer in de praktijk te kunnen leren en toepassen.

 

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops