Blogs - Statement pieces


De kracht van statement pieces: Juwelen die echt de aandacht trekken en je outfit compleet maken

Wist je dat statement pieces je normale outfit transformeert naar opvallend? Ze zijn niet alleen accessoires, maar eerder krachtige accenten die je stijl en persoonlijkheid naar voren brengen. Of je nu een eenvoudige jurk draagt of een T-shirt combinatie met een jeans. Een goed gekozen statement piece kan het verschil maken en een outfit naar een hoger niveau tillen. Maar hoe? Het geheim ligt in het vinden van het juiste stuk dat past bij jouw persoonlijke stijl en natuurlijk de gelegenheid. Durf te experimenteren met kleuren, vormen en texturen om een echt statement te maken. Laat je zelfvertrouwen zien en maak een blijvende indruk met je sieraden.

 

Wat zijn statement pieces?

We weten nu dat statement pieces je ‘normale’ outfit kunnen transformeren naar opvallend. Maar wat zijn statement pieces? Een statement piece kan een armband, ring, ketting of paar oorbellen zijn. Het is een uniek en opvallend juweel dat de aandacht trekt. Het kiezen van de juiste statement piece is cruciaal. Afhankelijk van je outfit en persoonlijkheid kun je de beste keuze maken. Bij Pieter Jacobs helpen we je graag hierbij! Maar… Je kunt ook alvast naar je garderobe kijken en een keuze maken welke statement pieces eventueel bij jou zouden passen. Als je bijvoorbeeld klassiek en elegant bent, overweeg dan een statement piece met strakke lijnen en edelstenen. Ben je meer bohemien en vrijgeestig? Kies dan voor een statement piece met organische vormen en natuurlijke materialen. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen opvallend en passend bij jouw persoonlijke stijl

 

Hoe draag je een statement piece?

Wanneer je een statement piece wil dragen. Is het belangrijk om rekening te houden met de rest van je outfit. Waarom? Omdat een statement piece de aandacht trekt en je wil dat het volledig tot zijn recht komt. Daarom is het verstandig om je kledingstukken neutraal te houden. Bijvoorbeeld in zwart óf wit. Hierdoor komt het statement piece nog meer naar voren en krijgt het de aandacht die het verdient. Ook is het van belang om niet te veel statement pieces tegelijk te dragen. Slechts één statement piece is voldoende om je outfit te laten opvallen. Op deze manier komt het stuk echt tot zijn recht en wordt het niet overschaduwd door andere opvallende items.

 

Conclusie

Als conclusie kunnen we stellen dat statement pieces werkelijk opvallende en krachtige juwelen zijn die niet alleen je outfit compleet maken, maar ook de aandacht naar jou toe trekken. Bij Pieter Jacobs staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte statement piece. Heb je iets moois gezien in ons assortiment? Aarzel dan niet om langs te komen en het snel te bezichtigen. We kijken ernaar uit om je verder te helpen bij het creëren van een onvergetelijke look

  
-


BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze webshop hebben we de aflopen 10 jaar flink uit weten te breiden, een gegeven waar we terecht trots op zijn. Achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt aan de meest klantvriendelijke, online winkel. Om online het beste resultaat voor onze klanten te behalen, hebben we natuurlijk de nodige skills en ruimte nodig. Daarom hebben we tegenover onze eigen winkel een mooi en functioneel pand betrokken. Hier laten we dagelijks sieraden van hun beste kant zien en komen ze tot hun recht, door professionele fotografie. Ook ontvangen we hier onze klanten, worden de artikelen dagelijks bijgewerkt en verzenden we de artikelen die online een trotse en blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

MAAK EEN AFSPRAAK

MERKEN

Wij verkopen o.a. de volgende merken


Juwelier Pieter Jacobs door ProShops