Het Bossche kwartier

Het Bossche kwartier is een samenwerking tussen verschillende winkels in Den Bosch. De verschillende winkeliers willen graag de bezoekers iets extra’s bieden. Het Bossche kwartier is bedoeld om leuke evenementen en andere acties te verzorgen in de binnenstad. Met dit initiatief willen ze zich ook inzetten voor een groener winkelgebied met zo veel mogelijk milieusparende maatregelen. Ze willen de natuur sparen en het authentieke van Den Bosch behouden.

Het Bossche kwartier staat voor de passie van de ondernemers en het groener maken van het winkelgebied. Het ligt in het hartje van het centrum van Den Bosch, zoals de Ridderstraat, Achter het Stadhuis, Krullartstraat, Kolperstraat Fonteinstraat en Achter ‘t Wild Varken. In de mooie oude panden gelegen in deze authentieke straten van de stad, beschikt elke winkel over hun eigen verhaal met unieke producten.

Wij hebben een prachtige winkel in één van de oude panden in de Krullartstraat. Als gepassioneerde winkellier werken wij ook samen met het Bossche kwartier. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gouden sieraden en horloges. Kom eens een kijkje nemen!

Het Bossche kwartier hoopt u te mogen ontvangen om uw winkeldag onvergetelijk te maken. Vergeet dan niet om ook even bij ons binnen te lopen om onze verschillende unieke sieraden te bewonderen.

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops