Blogs - Layring


Wat is layering?

Layering is een stijlvolle manier om uw sieraden te dragen door verschillende kettingen, armbanden of ringen te combineren voor een gelaagd effect. Door te spelen met lengtes, texturen en stijlen, creëert u een unieke look die uw persoonlijkheid en stijl benadrukt. U vindt de juiste balans tussen statementstukken en subtielere accenten, waarbij 'less is more' vaak geldt. Het concept beperkt zich niet tot kettingen, maar kan ook toegepast worden op  armbanden, ringen en zelfs oorbellen, waardoor u eindeloos kunt experimenteren en uw eigen unieke stijl kunt creëren.

 

Less is more

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zoveel mogelijk sieraden tegelijk te dragen, geldt bij layering vaak het principe "less is more". Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen statementstukken en subtielere accenten. Kies één of twee focusstukken als eyecatchers en vul deze aan met enkele eenvoudige, delicate sieraden om de aandacht niet te veel te versnipperen. Zo behoudt u een elegante en verfijnde uitstraling.

 

Wees creatief

Laat uw creativiteit de vrije loop wanneer u uw sieraden in lagen draagt. Mix en match verschillende stijlen, materialen en thema's om een unieke look te creëren die helemaal bij u past. Combineer bijvoorbeeld een delicate ketting met een opvallende hanger met een subtielere, meer ingetogen ketting voor een interessant contrast. Voeg persoonlijke accenten toe, zoals initialen, symbolen of edelstenen, om uw look nog meer karakter te geven. Wees niet bang om te experimenteren en ontdek nieuwe manieren om uw sieraden te layeren voor een look die echt de uwe is.

 

Is layering alleen kettingen?

Nee, layering is niet beperkt tot alleen kettingen. Hoewel het meestal geassocieerd wordt met het layeren van kettingen van verschillende lengtes en stijlen, kan het ook toegepast worden op andere soorten sieraden, zoals armbanden, ringen en zelfs oorbellen. Bij het layeren van armbanden kunt u bijvoorbeeld meerdere armbanden van verschillende materialen, kleuren en diktes combineren om een gelaagd effect te creëren. Ook bij het layeren van ringen kunt u verschillende ringen op één vinger dragen voor een interessante en veelzijdige look. Zelfs oorbellen kunnen in lagen gedragen worden, vooral als u meerdere gaatjes hebt. Kortom, layering is een veelzijdig concept dat op verschillende soorten sieraden kan worden toegepast, waardoor u eindeloos kunt experimenteren en uw eigen unieke stijl kunt creëren.

  
-


BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze webshop hebben we de aflopen 10 jaar flink uit weten te breiden, een gegeven waar we terecht trots op zijn. Achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt aan de meest klantvriendelijke, online winkel. Om online het beste resultaat voor onze klanten te behalen, hebben we natuurlijk de nodige skills en ruimte nodig. Daarom hebben we tegenover onze eigen winkel een mooi en functioneel pand betrokken. Hier laten we dagelijks sieraden van hun beste kant zien en komen ze tot hun recht, door professionele fotografie. Ook ontvangen we hier onze klanten, worden de artikelen dagelijks bijgewerkt en verzenden we de artikelen die online een trotse en blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

MAAK EEN AFSPRAAK

MERKEN

Wij verkopen o.a. de volgende merken


Juwelier Pieter Jacobs door ProShops