Extra-ordinary occasions

Exclusieve Horloges:

Veel exclusieve horloges gaan een tweede leven tegemoet, om zo een nieuwe eigenaar te kunnen verblijden. Daarom zetten wij ook graag onze nieuwe occasions met trots in het zonnetje.

Een aantal jaar geleden bracht Panerai een zeer gelimiteerde oplage van slechts 500 horloges op de markt, de Luminor GMT North Pole Special Edition. Niet voor niets waren we zeer verheugd om deze bijzondere klok aan onze collectie toe te voegen. Dit horloge heeft een powerreserve van maar liefst 42 uur en het is de eerste en dus unieke editie die een donkerblauwe dial (plaat) heeft. De caseback is voorzien van een bijzonder fraaie kaart van Rusland tot aan de Noordpool, wat dus ook gelijk de naam van het horloge verklaard. De karakteristieke brug om de kroon is tevens een herkenbaar element van dit horloge. Een echte musthave dus.

Ook Breitling is en blijft een toonaangevend merk op het gebied van horloges. Onlangs voegden wij de Breitling for Bentley Mark VI Chronograaf toe aan ons aanbod. Wederom een speciale editie, die werd vervaardigd tussen 2006 en 2010. Dit specifieke model was een van de laatste, want deze klok zag het levenslicht in 2010. Doordat de basel van platina is, maakt het een unieke combinatie met staal. Met een diameter van 42mm en een band van krokodillenleer, zijn er weinig meer elegante en verfijnde horloges die Breitling voortbracht. Een unieke samenwerking tussen Breitling en Bentley, zo mogen we stellen.

Dan is er ook nog een prachtige klok in ons bezit, die voor de echte duikliefhebber is weggelegd; de Omega Seamaster Planet Ocean Co-Axial. Dit type horloge bestaat maar liefst vanaf 1957, maar dit model is wat jonger, namelijk van 2009. Het is een van de meest unieke modellen die Omega te bieden heeft. De diameter is 45mm, wat het een vrij groot uurwerk maakt en dus des te opvallender. Een leuk weetje, de Omega Seamaster Planet Ocean kan tot maar liefst 600 meter diepte!

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops