Cartier La Dona

Cartier La Dona

Nog maar een paar weken en dan gaat de zomertijd alweer in! Eindelijk wordt het weer langer licht en kunnen we uitkijken naar de eerste zomerdagen. Soms vergeten mensen wel eens hun horloge goed te zetten wanneer de zomertijd weer in gaat. In tegenstelling tot een smartphone gaat dat bij een horloge nog niet altijd automatisch.

Bij de Cartier La Dona staat de zomer- en wintertijd wel automatisch ingesteld. Dat is nog eens handig! Dit horloge is geïnspireerd op de Mexicaanse actrice Maria Felix. Zij was één van de eerste Mexicaanse actrices die ook internationaal doorbrak. Maria overleed op 88-jarige leeftijd, maar werd in de jaren ’40 en ’50 gezien als één van de mooiste actrices in die tijd. Ze was bekend als La Doña, waar de naam van deze lijn ook op gebaseerd is.

Dankzij de flinke wijzerplaat in het horloge is er nog genoeg ruimte voor diamanten. Het bandje van het horloge lijkt op een slangenvel. De Cartier La Dona is verkrijgbaar is het witgoud, roségoud en geelgoud. Zo is er voor ieder wat wils!

 

 
Juwelier Pieter Jacobs door ProShops