Goud verkopen


Wilt u uw goud verkopen of inruilen? Pieter Jacobs Juwelier is gespecialiseerd in de inkoop van oud goud. Wanneer u uw goud niet meer draagt, is verkopen de beste optie. Hieronder ziet u de actuele goudprijs:


14 krt - € 37,80 p.gr
18 krt - € 48,75 p.gr
20 krt - € 53,75 p.gr
22 krt - € 58,55 p.grGoud Inkoop

U kunt ook uw oud goud meenemen naar onze winkel. Wij kunnen het goud beoordelen en direct een goede prijs bieden. Echter kost het vaak tijd om uw goud mee te nemen naar onze juwelierszaak en te laten taxeren, daarom kunt u gebruik maken van onderstaand formulier om de waarde van uw oud goud te bepalen. Stuur gerust een of meerdere foto's mee van het goud dat u wilt verkopen.


De huidige goudprijs en andere edelmetalen

Wij hebben veel antieke en exclusieve sieraden en juwelen in ons assortiment, dat op onze website te bekijken is.

Zowel particulieren als handelaren zijn welkom bij ons om (oud) goud te verkopen. Wij vragen u alleen om een geldige legitimatie of inkoopfactuur mee te brengen. Wij taxeren sieraden en juwelen geheel kosteloos en vrijblijvend voor u.


Actuele goudkoers per gram van vandaag?

Heeft u vragen over de actuele koers, de in- of verkoop van sieraden of juwelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bereikbaar op tel. 073-614 61 61 en/of per e-mail info@juwelierpieterjacobs.nl of vul het contactformulier in.


U bent natuurlijk van harte welkom in onze juwelierszaak te ’s-Hertogenbosch, waar u tijdens openingstijden altijd terecht kunt voor de actuele goudkoers.

Offerte Goud Inkoop

Goud verkopen? Vul hier het formulier in om een vrijblijvende prijs te ontvangen voor de inkoop van uw goud.

  Naam:
  E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

  Foto 1:
.jpg, max. 10 MB
  Foto 2:
.jpg, max. 10 MB
  Foto 3:
.jpg, max. 10 MB
  Foto 4:
.jpg, max. 10 MB
  Foto 5:
.jpg, max. 10 MB
  Vul hieronder de veiligheidscode 0056 in:
  Code:
 

Juwelier Pieter Jacobs door ProShops