Blogs - Goudkoers


Wat is uw goud waard? Een duik in de goudmarkt

Goud wordt steeds waardevoller, vooral als u eraan denkt het te verkopen. De prijs hangt af van factoren, zoals het aantal karaat en het gewicht in gram. Het is belangrijk om te weten hoeveel u kunt vragen op basis van deze elementen. Als u overweegt goud te verkopen, is het verstandig om goed te begrijpen hoe dit proces in zijn werk gaat. Bij Pieter Jacobs begrijpen we dat het soms lastig kan zijn. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een gratis taxatie in onze juwelierswinkel in 's-Hertogenbosch.

 

Actuele goud prijs

In de afgelopen jaren heeft de goudkoers veel van zich laten zien. Zo waren er opmerkelijke dalingen als indrukwekkende stijgingen. De goudprijs wordt sterk bepaald door diverse aspecten, zoals oorlog, inflatie en economische crisissen.

 

Bij Pieter Jacobs merken wij een groeiende vraag naar goud taxaties. Klanten kunnen door middel van een kosteloze afspraak bij Pieter jacobs terecht om hun goud te taxeren. Hierdoor krijgen klanten een transparant overzicht over hun goud waarde.

 

Ontdek de onverwachte waarde van uw goud

Heeft u momenteel nog sieraden liggen die u niet meer draagt? Dan kan het zomaar zijn dat de waarde gestegen is en dat u er meer geld voor kan terug krijgen dan hoeveel u ervoor heeft betaald.

 

Maar hoe? Waarschijnlijk heeft u het goud in de tijd gekocht toen de goudkoers nog laag was. Hierdoor heeft u misschien destijds minder betaalt voor de goudprijs per gram. Doordat de goudprijs per gram de laatste tijd sterk gestegen is, is dit het perfecte moment om uw goud te verkopen. U bent daarom van harte welkom voor een taxatie bij Pieter Jacobs.

  
-


BEZOEK ONZE SHOWROOM

Onze webshop hebben we de aflopen 10 jaar flink uit weten te breiden, een gegeven waar we terecht trots op zijn. Achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt aan de meest klantvriendelijke, online winkel. Om online het beste resultaat voor onze klanten te behalen, hebben we natuurlijk de nodige skills en ruimte nodig. Daarom hebben we tegenover onze eigen winkel een mooi en functioneel pand betrokken. Hier laten we dagelijks sieraden van hun beste kant zien en komen ze tot hun recht, door professionele fotografie. Ook ontvangen we hier onze klanten, worden de artikelen dagelijks bijgewerkt en verzenden we de artikelen die online een trotse en blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

MAAK EEN AFSPRAAK

MERKEN

Wij verkopen o.a. de volgende merken


Juwelier Pieter Jacobs door ProShops